FrenchEnglishRomanian

S.C. SELCOS RECYCLING ACT S.R.L. , titular al proiectului  “Amplasare instalatie pentru reciclarea deseurilor eterogene”,  anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Galati, cu evaluarea impactului asupra mediului, fara evaluarea impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amplasare instalatie pentru reciclarea deseurilor eterogene” , propus a fi amplasat in Galati, Str. Claudiu Marius Covrig, nr. 7, judetul Galati. 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe site-ul APM Galati la adresa de internet http://apmgl.anpm.ro  la sectiunea: http://apmgl-old.anpm.ro/proiect_decizie_etapa_de_incadrare-12553.

  • Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pe email office@apmgl.anpm.ro, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati.
  • Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului, pe email office@apmgl.anpm.ro, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati.

 

Open chat